Om oss

Einar Valde AS har hovedkontor og base på Håhjem Industriområde i Skodje kommune, 30 km fra Ålesund sentrum.  Med E69 mellom Ålesund og Østlandet rett utenfor lokalene, har bedriften perfekt beliggenhet både for lagervirksomhet og transportoppdrag.

 

Firmaet har også underavdeling i Ulsteinvik, samt agenter i Finland, Polen, Danmark Tyskland og Spania.

I Einar Valde AS har vi stort fokus på service, der fleksibilitet og stå-på-vilje er et nøkkelord for å oppfylle kundens krav. Vi tilbyr prisgunstige avtaler, både på transport og lagringsplass.

Selv om fleste oppdragene kommer fra mekanisk og maritim industri, så tar vi selvsagt også oppdrag fra andre næringer, samt til privatpersoner. Med lang erfaring og høy kompetanse tilbyr vi effektive løsninger, skreddersydd etter kundens behov.

Einar Valde AS har i dag 19 ansatte, derav 4 i administrasjon, 4 på lager/verksted og 11 sjåfører.

"Ved å benytte Einar Valde AS som vår distributør, har vi en profesjonell partner som forsvarlig transporterer våre stålprodukter til rett sted, innen gitt tidsfrist.” - Tibnor
 

Historie

Einar Valde startet med transportvirksomhet da han i 1964 kjøpte sin første Scania Vabis L 76 med 190 hk, og en 11,7 meter lang Maur semitrailer.

 

Dette var i en tid da slike biler var et heller sjeldent syn langs veiene. Med denne semitraileren ble han raskt Ørsta Stålindustri sin faste transportør mellom Sunnmøre og Østlandet.

Firmaet har sakte men sikkert vokst – både når det gjelder antall ansatte og biler. Selv om firmaet i dag distribuerer mange ulike typer gods, så er det fremdeles tunge stålprodukter som er spesialiteten. Etter at Einar Valde gikk ut av firmaet, overtok sønnen, Rolf Inge Valde, som daglig leder.